09.04.20

Виробниче навчання


09.04.2020р.

Тема 10. Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього.

10.1. Ознайомлення з борошняним цехом. Приготування прісного тіста. Формування локшини, галушок.

Аналіз попереднього уроку:
Тема "Приготування страв та гарнірів з овочів" засвоєна. З тестовим завданням справились.


Завдання


Уважно перегляньте наданий матеріал (Тема 10.1.), Ознайомтесь з інструкцією з охорони праці при приготуванні тіста.
 

Користуючись технологічними картками приготуйте  галушки та локшину. При роботі дотримуйтесь правил виробничої санітарії та охорони праці.

Дайте відповіді на  питання.
Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.

 
Домашнє завдання:

Підготуйте технологічну картку та схему приготування галушок з гречаного борошна, галушок фаршированих.

1 коментар:

  1. Анонім27.01.22, 07:41

    Merkur Solingen: Merkur Progress Safety Razor - DCCASINO
    Merkur Progress งานออนไลน์ is 메리트 카지노 쿠폰 a long handled Merkur Progress double edge razor. Its head exposes a grooved comb to a slightly longer handle, 메리트카지노 which gives it the competitive edge. The

    ВідповістиВидалити

Дистанційне навчання продовжується

Творчий проект "Сімейні страви"   Солодка паска без зайвих заморочок

Популярне