07.04.20

Виробниче навчання


08.04.2020р.

Тема 9. Приготування страв та гарнірів з овочів

9.5. Приготування страв та гарнірів з  запечених овочів.

Аналіз попереднього уроку:
Будь ласка, надсилайте звіти не пізніше 14год.


Завдання


Уважно перегляньте наданий матеріал (Тема 9.5.),  вивчіть технологію приготування страв та гарнірів з запечених овочіві.
 

Користуючись технологічними картками приготуйте  страву на вибір. При роботі дотримуйтесь правил виробничої санітарії та охорони праці.

Дайте відповіді на  питання.
Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.

 
Домашнє завдання:

Підготуйте технологічну картку та схему приготування картоплі запеченої з грибами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання продовжується

Творчий проект "Сімейні страви"   Солодка паска без зайвих заморочок

Популярне