Перевірка набутих знань та навичок

                                                        
Перелік
Перевірочних робіт
з професії «Кухар», ІІІ розряд

п/п

Найменуванняробіт

Час на
виконання
робіт
Одиниця
вимірювання


Кількість

Розряд
1
Приготувати н/ф: котлети рибні.
6
Порція
3
Бубенець Ангеліна Андріївна
2
Приготувати н/ф: зрази рибні січені з цибулею та грибами
6
Порція
3
Глушко Світлана Михайлівна
3
Приготувати н/ф: січеники рибні фаршировані маслом вешковим
6
Порція
3
Денісенко Карина Володимирівна
4
Приготувати н/ф: рулет рибний
6
кг
0,5
Захарова Катерина Олександрівна
5
Приготувати н/ф: котлети з котлетної маси з м'яса
6
Порція
3
Зелена Ольга Вікторівна
6
Приготувати н/ф: зрази січені з котлетної маси з м'яса
6
Порція
3
Ігнатенко Катерина Валеріївна
7
Приготувати н/ф: рулет з котлетної маси з м'яса
6
кг
0,5
Карпухина Карина Олександрівна
8
Приготувати кашу розсипчасту гречану
6
Порція
3
Костир Анна Павлівна
9
Приготувати кашу манну з яблуками
6
Порція
3
Кулікова Катерина Дмитрівна
10
Приготувати кашу в'язку з гарбузом
6
Порція
3
Купрієнко Юлія Євгенівна
11
Приготувати горох з салом та цибулею
6
Порція
3
Місік Дарина Олександрівна
12
Приготуваи квасолю протерту
6
Порція
3
Мороз Кирило Сергійович
13
Приготувати макарони відварні з сиром
6
Порція
3
Рукавішнікова Надія Павлівна
14
Приготувати суп польовий
6
Порція
3
Сергійко Михайло Васильович
15
Приготувати суп картопляний з макаронними виробами
6
Порція
3
СолонінкоЛюдмила Сергіївна
16
Приготувати суп картопляний з щавелем.
6
Порція
3
Стангріт Яна Олександрівна
17
Приготувати суп картопляний з рисом
6
Порція
3
Тимошик Марія Сергіївна
18
Приготувати суп картопляний з горохом
6
Порція
3
Топчеєва Альона Анатоліївна
19
Приготувати яєчню з салом-шпик
6
Порція
3
Харчук Діана Євгенівна
20
Приготувати яєчню натуральну
6
Порція
3
Харчук Яна Євгенівна
21
Приготувати галушки з твердим сиром
6
Порція
3
Червонна Вікторія Андріївна
22
Приготувати шніцель з капусти
6
Поція
3
Шаповалов Олексій Віталійович
23
Приготувати котлети з моркви
6
Порція
3
Юдицька Діана Сергіївна
24
Приготувати картоплю, смажену з вареної
6
Порція
3
Юдицька Яна Сергіївна
25
Приготувати н/ф: чебуреки
6
кг

ІІІ


Майстер в/н                                             Л.О.Осадченко

Приклад оформлення технологічної картки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання продовжується

Творчий проект "Сімейні страви"   Солодка паска без зайвих заморочок

Популярне