Перелік
Перевірочних робіт
з професії «Кухар», ІІІ розряд
№
п/п
|
Найменуванняробіт
|
Час на
виконання
робіт
|
Одиниця
вимірювання
|
Кількість
|
Розряд
|
1
|
Приготувати н/ф: котлети
рибні.
|
6
|
Порція
|
3
|
Бубенець Ангеліна Андріївна
|
2
|
Приготувати н/ф: зрази рибні січені з цибулею та грибами
|
6
|
Порція
|
3
|
Глушко Світлана Михайлівна
|
3
|
Приготувати н/ф: січеники рибні фаршировані маслом
вешковим
|
6
|
Порція
|
3
|
Денісенко Карина
Володимирівна
|
4
|
Приготувати н/ф: рулет рибний
|
6
|
кг
|
0,5
|
Захарова Катерина
Олександрівна
|
5
|
Приготувати н/ф: котлети з котлетної маси з м'яса
|
6
|
Порція
|
3
|
Зелена Ольга Вікторівна
|
6
|
Приготувати н/ф: зрази січені з котлетної маси з м'яса
|
6
|
Порція
|
3
|
Ігнатенко Катерина
Валеріївна
|
7
|
Приготувати н/ф: рулет з котлетної маси з м'яса
|
6
|
кг
|
0,5
|
Карпухина Карина
Олександрівна
|
8
|
Приготувати
кашу розсипчасту гречану
|
6
|
Порція
|
3
|
Костир Анна Павлівна
|
9
|
Приготувати
кашу манну з яблуками
|
6
|
Порція
|
3
|
Кулікова Катерина Дмитрівна
|
10
|
Приготувати
кашу в'язку з гарбузом
|
6
|
Порція
|
3
|
Купрієнко Юлія Євгенівна
|
11
|
Приготувати
горох з салом та цибулею
|
6
|
Порція
|
3
|
Місік Дарина Олександрівна
|
12
|
Приготуваи
квасолю протерту
|
6
|
Порція
|
3
|
Мороз Кирило Сергійович
|
13
|
Приготувати
макарони відварні з сиром
|
6
|
Порція
|
3
|
Рукавішнікова Надія
Павлівна
|
14
|
Приготувати суп польовий
|
6
|
Порція
|
3
|
Сергійко Михайло Васильович
|
15
|
Приготувати суп картопляний з макаронними виробами
|
6
|
Порція
|
3
|
СолонінкоЛюдмила Сергіївна
|
16
|
Приготувати суп картопляний з щавелем.
|
6
|
Порція
|
3
|
Стангріт Яна Олександрівна
|
17
|
Приготувати суп картопляний з рисом
|
6
|
Порція
|
3
|
Тимошик Марія Сергіївна
|
18
|
Приготувати суп картопляний з горохом
|
6
|
Порція
|
3
|
Топчеєва Альона Анатоліївна
|
19
|
Приготувати яєчню з салом-шпик
|
6
|
Порція
|
3
|
Харчук Діана Євгенівна
|
20
|
Приготувати яєчню натуральну
|
6
|
Порція
|
3
|
Харчук Яна Євгенівна
|
21
|
Приготувати галушки з твердим сиром
|
6
|
Порція
|
3
|
Червонна Вікторія Андріївна
|
22
|
Приготувати шніцель з капусти
|
6
|
Поція
|
3
|
Шаповалов Олексій
Віталійович
|
23
|
Приготувати котлети з моркви
|
6
|
Порція
|
3
|
Юдицька Діана Сергіївна
|
24
|
Приготувати картоплю, смажену з вареної
|
6
|
Порція
|
3
|
Юдицька Яна Сергіївна
|
25
|
Приготувати н/ф: чебуреки
|
6
|
кг
|
ІІІ
|
Майстер в/н
Л.О.Осадченко
Приклад оформлення технологічної картки
Немає коментарів:
Дописати коментар