УВАГА!!!
Шановні учні та батьки! Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо введення обмежувальних заходів, пов’язаних із складною епідемічною ситуацією,
з 12 березня по 24 квітня 2020 року аудиторні заняття припиняються.
Уроки виробничого навчання будуть здійснюватись в дистанційному режимі.
Слідкуйте за об'явами
Шановні учні та батьки! Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо введення обмежувальних заходів, пов’язаних із складною епідемічною ситуацією,
з 12 березня по 24 квітня 2020 року аудиторні заняття припиняються.
Уроки виробничого навчання будуть здійснюватись в дистанційному режимі.
Слідкуйте за об'явами
02.04.2020р.
Тема9. приготування страв та гарнірів з овочів
Тема уроку: Приготування страв та гарнірів з варених овочів.
Завдання:
уважно перегляньте наданий матеріал(Тема 9.1.), вивчіть технологічні картки та складіть технологічні схеми приготування капусти відвареної, картопляного пюре. За технологічною схемою приготуйте картопляне пюре, дотримуючись правил виробничої санітарії та охорони праці.
Готову страву оформити, дотримуючись правил подачі, проаналізувати, згідно вимог якості.
Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.
Домашнє завдання:
Самостійно приготуйте пюре з моркви, або буряків на вибір. До наступного уроку повторити прості форми нарізання овочів.
Немає коментарів:
Дописати коментар