03.04.2020р.
Тема 9. Приготування страв та гарнірів з овочів
9.2. Приготування страв та гарнірів з припущених овочів.
Аналіз попереднього уроку:
З завданням всі справились,
але є деякі типові помилки при порціануванні.
Пригадайте: Чим
відрізняється гарнір від страви?
Яка кількість гарніру та страви подається на одну порцію?
Були помилки при складанні технологічної схеми, перевірте
себе:
Завдання
Пригадайте розміри простих форм нарізання овочів
Капуста - шашки
Морква - кубик, брусочок, часточки.
Уважно перегляньте наданий матеріал(Тема
9.2.), продивіться відеофільм, вивчіть технологію приготування страв та гарнірів з різними овочами. Зробіть розрахунок на 3 порції.
Користуючись технологічними картками приготуйте страви з припущених овочів за разрахунковими даними, дотримуючись правил виробничої
санітарії та охорони праці.
Готову страву оформити, дотримуючись правил подачі, проаналізувати, згідно вимог якості.
Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.
Домашнє завдання:
Складіть технологічну картку "Морква припущена у молочному соусі з _______" додайте продукт, який на ваш розсуд буде смакувати до страви.
Немає коментарів:
Дописати коментар