05.04.20

Виробниче навчання

06.04.2020р.

Тема 9. Приготування страв та гарнірів з овочів

9.3. Приготування страв та гарнірів з смажених овочів.

Аналіз попереднього уроку:
Типові помилки: в страві багато чи мало соусу -  не дотримувались норми закладки.
Зауваження: перш ніж приступити до виконання практичної частини, уважно прочитайте завдання та виконуйте все почерзі.


Завдання

Пригадайте розміри простих форм нарізання овочів

Картопля -соломка, брусочки, кружальця.



Уважно перегляньте наданий матеріал (Тема 9.3.),  вивчіть технологію приготування страв та гарнірів з смажених овочів.
Дайте відповіді на питання. 

Користуючись технологічними картками приготуйте страви з смажених овочів за разрахунковими даними, дотримуючись правил виробничої санітарії та охорони праці.


Готову страву оформити, дотримуючись правил подачі, проаналізувати, згідно вимог якості. 

Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.

 
Домашнє завдання:

Самостійно опрацюйте технологію приготування котлет картопляних.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання продовжується

Творчий проект "Сімейні страви"   Солодка паска без зайвих заморочок

Популярне