06.04.20

Виробниче навчання

07.04.2020р.

Тема 9. Приготування страв та гарнірів з овочів

9.4. Приготування страв та гарнірів з  овочів смажених у фритюрі.

Аналіз попереднього уроку:
Типові помилки: не вийшло рум'яної кірочки - не дотримувались технології.



Завдання

Пригадайте загальні правила смаження овочів.

Уважно перегляньте наданий матеріал (Тема 9.4.),  вивчіть технологію приготування страв та гарнірів з овочів смажених у фритюрі.
 
Користуючись технологічними картками приготуйте картоплю фрі, пай, чіпси, дайте порівняльну характеристику, іншу страву на вибір. При роботі дотримуйтесь правил виробничої санітарії та охорони праці.

Дайте відповіді на проблемні питання.
Звіт про виконану роботу надсилайте на електронну пошту або у групу.

 
Домашнє завдання:
Приготуйте цибулю фрі за іншим способом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання продовжується

Творчий проект "Сімейні страви"   Солодка паска без зайвих заморочок

Популярне